Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Az üveghegyen túl… A Katáng zenekar mesekoncertje kicsiknek és nagyoknak


Eiffel Műhelyház / Eiffel Art Studios

2022. január 22. 11:00

KULTÚRÁNK NAPJA Az üveghegyen túl… A Katáng zenekar mesekoncertje kicsiknek és nagyoknak KONCERT

„Katáng, katáng kék a gatyánk, igricek vagyunk!” Ezt a Varga Imre idézetet választotta magának mottóul a Katáng zenekar. És ha már igricekről, amolyan varázslókról beszélünk, akkor elmondhatjuk, hogy a Katáng megzenésített versekből mesevilágot varázsol. Magyar költők verseit zenésítik meg, és a gyerekeknek írt bensőséges dalaikat mesebeli hangszerelésben szólaltatják meg. Muzsikájukban a kelta hárfa légiessége békésen megfér a tangóharmonika harsányságával, az ír furulyák szárnyaló hangjával, a bőgő brummogásával és a különböző ütőhangszerek koppanásaival, zörejeivel.

Ez alkalommal az üveghegyen túlra utazhatunk velük, ahol találkozhatunk tündérekkel, óriással és még a sárkánnyal is megvívhatunk. A történet többek között Kányádi Sándor, Gazdag Erzsi, Horgas Béla, Kiss Dénes, Varga Imre, Takács Zsuzsa és Verseghy Erzsébet megzenésített verseiből formálódik.

A zenekar tagjai: Chilton Flóra (kelta hárfa), Farkas Péter (ének, gitár), Kaczúr Csilla (harmonika, ének, ír furulyák), Kas Bence (ének, ütők), Misik Zoltán (bőgő)